Despre noi

Studio de arhitectura

Biroul nostru are doi membrii componenti : tata si fiu, amandoi absolventi ai Facultatii de Arhitectura.

Isacescu Virgil are o experienta buy book report online de aproape 40 de ani in homework assignment template domeniul arhitecturii si amenajarilor de spatii, landscaping  (termenul nu are o traducere atat de cuprinzatoare in limba romana).   Eu ( Dragos Isacescu) am o experienta ceva mai modesta de doar 8 ani , dar pot sa spun ca am crescut in acest domeniu.

Datorita unei diferente de varsta consistente dintre noi (41 de ani) cream o echipa dinamica, cu vederi si abordari diferite, dar care la sfarsit are un rezultat unic. De la jardiniere, terase si gradini , pana la foisoare, case de vacanta si vile, ideile noastre conduc spre rezultate personalizate pentru fiecare beneficiar.

Filozofia noastra are in centru omul. Omul este cel important, iar spatiul amenajat trebuie sa-i fie propice. Din acest motiv consideram ca abordarea noastra are succes, iar aspectul realizarilor noastre vorbeste in acest sens. Consideram ca un spatiu amenajat de noi trebuie sa reprezinte mai mult decat suma elementelor ce il compun.

Pagina aceasta de internet are ca scop promovarea lucrarilor noastre in domeniul  landscaping-ului (amenajarilor peisagistice, desi termenul nu este cel cuprinzator).

Ca si motto al abordarii noastre am gasit urmatoarea fraza:” La sfarsit trebuie sa para ca nu ai facut nimic.”

Aceasta fraza defineste incercarea de a realiza un spatiu in care interventia umana sa para infima sau inexistenta. In cadrul lucrarilor aspectul final trebuie sa fie al unui spatiu existent atemporal, cat mai natural cu putinta.

Ne place sa credem ca nu exista lucruri pe care nu le putem face, exista lucruri foarte greu de facut dar nu imposibile.